Mika Kivimaa - Kyseenalaistamisia hyvinvoinnin vuoksi kulttuuri + kansallismielisyys = kansakunta -> kansakunta + laki = kansallisvaltio

Maaseudun puolue?

  • Maaseudun puolue?

Hallituskausi kului. Taas yksi sellainen, jolloin Keskusta oli päähallitusvastuussa. Eikä ollut edes maaseutuvastaisena pidettyä vasemmistoa hallituksessa vastaan hankaamassa. Silti J.Sipilä ei pystynyt parempaan kuin M.Vanhanenkaan: Väestökatoa maalta kaupunkeihin ei ole tyrehdytetty. Maanteiden kunto ei ole lakannut heikkenemästä kokonaisuudessaan. Harvat päällystysten uusimiset keskittyvät lähes kokonaan pääteille. Tienhoidon määrärahoja leikattiin noin 300 miljoonaa euroa vuoden 2018 budjettiin verrattuna. Korjausvelka jatkaa jälleen kasvamistaan. Kiinteistöverotasoja on myös nostettu ja polttoaineiden hinnat ovat nousseet. Lisäksi tuulimyllypuistoja on noussut tuottamaan valo- ja äänisaastetta.

Maatilojen kannattavuus on edelleen heikentynyt, etenkin vuodesta 2017 vuoteen 2018. Yrittäjätuloa jää keskivertomaatilalla enää 7200 euroa, monella sitä ei synny lainkaan. Tilanne ei ole enää se, että ne jatkavat, jotka voivat, vaan, että ne lopettavat, jotka voivat!

Vuosikymmeniä sitten monet maaseudun ihmiset jo huomasivat, ettei Keskustapuolue tahdo tarpeeksi ajaa heidän asiaansa. Siksi perustettiin pientalonpoikien puolue, joka sittenmin muuttui Suomen maaseudun puolueeksi. Nykyisin tämä puolue tunnetaan Perussuomalaisina.

Perussuomalaiset tahtovat edelleen kohentaa maaseudun ihmisten elämänlaatua ja toimeentuloa. Siksi kannatamme polttoaineverojen laskua, sähköverojen laskua, kunnollisia satsauksia rajavalvontaan rikollisuuden vähentämiseksi, paikallisten metsästysseurojen oikeutta ratkaista häiriköivien susien aiheuttamat ongelmat omalla toimivallallaan ja maatalouden byrokratian keventämistä. Tahdomme pitää pohjavesien omistuksen suomalaisilla, parantaa alemmanasteisten maantieden hoitotasoa sekä antaa Metsähallitukselle riittävät resurssit luontopalveluiden tuottamiseen. Vastustamme turpeen käyttökieltoa sekä turkistarhauksen kieltämistä ja tuulivoimaloiden rakentamista terveydelle haitalliselle etäisyydellä asutuksesta. Muun muassa nämä asiat on kirjattu Perussuomalaisiin politiikkaohjelmiin.

Kun äänestät maaseudun puolesta, valintasi on Perussuomalaiset!

 

Mika Kivimaa

 

 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-teiden-kunto-heikkenee-nyt-ran...
https://www.mtk.fi/-/kokonaissato-pienenee-arvioiden-mukaan-vahintaan-ko...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat